Om

TEAM MILLENNIUM

Om Team Millennium

 

Team Millennium blev dannet lige inden årtusindskiftet. Klubben har som primært mål til hensigt at danne ramme om et godt og solidt socialt samvær medlemmerne imellem, samt at spille noget seriøs bowling uden at dette går udover netop det sociale. Det er lykkedes godt indtil nu, så vi ser ingen grund til at det ikke skulle kunne fortsætte.

 

Klubben tæller i dag 23 medlemmer - 12 herrer og 11 damer. Vi er en ret blandet flok med hensyn til hvor længe vi hver især har spillet og hvor dygtige vi er; derfor er der et stort spillerum i forhold til de forskellige ambitionsniveauer og teknisk formåen. Hos os er der plads til alle uanset snit, højde, drøjde, alder og køn.

 

Team Millennium stiller i sæsonen 2018/2019 op med to hold i Danmarksturneringen, et damehold i 2. Division Øst og et herrehold i 3. Division Øst C Pulje 1.

 

Klubben træner i Glostrup Bowling Center. Træningstiden er tirsdage fra kl. 20.00 - 22.00, og den sidste tirsdag i hver måned indledes træningsaftenen med et spillermøde fra kl. 19.00 - 20.00. På disse spillermøder bliver forskellige praktiske forhold omkring stævner, turneringskampe etc. kommunikeret, ligesom mødet er forum for de beslutninger, der skal træffes af klubbens medlemmer i fællesskab såsom uddeling af dommervagter, deltagelse i unionsmøder mv.

 

Finder du fejl på sitet eller har du øvrige kommentarer, så er du velkommen til at skrive til nchavalby@gmail.com

 

Hvis du har lyst til at komme til en gratis prøvetime, så er du velkommen til at give vores formand et praj på mailadressen nchavalby@gmail.com

 

Se yderligere information under dokumenter.

 

Vel mødt - alle er velkomne!

TEAM MILLENNIUM BOWLING